Selectie Toms Magische (Laag)-135.jpg
 

 

Verhaal

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

 Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical in de Nederlandse theaters. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun vergeten dromen, als vliegen of in het bezit zijn van superkrachten, te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.

Cast: Bartho Braat, Marleen van der Loo, Jeroen Phaff, Maikel Nieuwenhuis, Michelle Smit, Rubin van Gent, Flore Koopen, Erwin Dekker, Ilse Hamminga

Idee, tekst en: Leon van Uden

muziek: Bas van den Heuvel

regie: Kim Sliggers

choreografie: Ilse Spruijt

licht & geluid: Tim van Tooren & Pepijn Bos

decor: Vorm & Decor

Toms Magische Speelgoedwinkel_personages.jpg
 

MEDIA

 
COOL OM EEN SUPERHELD TE ZIJN
 
 
 
TMS2.jpg

BELUISTER HET ORIGINELE CASTALBUM

 

 
Selectie+Toms+Magische+%28Laag%29-036.jpg