Opleiding:

Flore is momenteel vierdejaars student aan de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, richting Muziektheater,in Arnhem. Momenteel volgt ze zanglessen bij Jeroen Phaff & Izaline Calister.

 

Theater:

Flore speelde tijdens haar MBO Theaterschool Hofplein te Rotterdam in de voorstelling ”City of dreams” bij MAAS theater en dans o.l.v Moniek Merkx. Ook heeft Flore in de productie “Aladdin de musical”  gespeeld van de New Art School o.l.v Yvonne Coldeweijer. Afgelopen jaar heeft Flore de studio Mei gedaan bij het OT theater te Rotterdam o.l.v Mirjam Koen. Tijdens haar studie nam ze deel aan diverse voorstellingen onder regie van Aike Dirkzwager, Jan Pieter Koch & Jacqueline Boot. Flore gaat dit jaar nog meedoen aan een project in samenwerking met de Zürcher Hochschule der Künste uit het Zwitserse Zürich.

 

Overig:

Op dit moment is zij werkzaam bij Telekids musical school als musicaldocent en geeft daarnaast verscheidene theater& zangworkshops.

 

Welke superkracht zou je willen hebben en waarom?

Als ik een superkracht zou mogen kiezen, dan zou ik kiezen voor het teleporteren van mijzelf naar de mooiste en leukste plekken op de wereld. Zoals een onbewoond eiland of alle magische plekken die er bestaan. 

Alkmene & Christa - FLORE KOOPEN

I&L Entertainment

entertainment & filmproducties

 

t: +31 (6) 17476044

info@il-entertainment.nl