Opleiding

Erwin studeerde aan de Acteerstudio Paul Dekker in 's-Hertogenbosch en heeft daar de Meisner-Esper Methode en klassiek acteren afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij diverse bewegingslessen (Grotowski en Psychical Performance technique) en stemlessen (Lichtenberger) gevolgd. In 2016 heeft hij deze opleiding afgerond. Erwin heeft zanglessen gehad van Jonathan DeMoor.

 

Erwin was te zien in de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Het Grote Piraten Avontuur van I&L Entertainment. Ook speelt hij in de muziektheater voorstelling Pien van Compagnie Havewerk en speelt hij regelmatig meeleeftheatervoorstellingen voor kinderen. Met een groep alumni van de Acteerstudio Paul Dekker werkt hij momenteel aan 'De Meeuw' van Tjechov en 'Vernisage' van Havel.

Overig

 

Erwin is regelmatig in commercials te zien (oa. ANWB). Erwin is werkzaam als docent en coördinator bij Theaterwerkplaats Novalis in Vught een dagbestedingsproject voor mensen met een verstandelijke beperking. Tevens is Erwin jurylid van de Tom Odems Award, een award ter stimulans van musicaltalent op de middelbare scholen van 's-Hertogenbosch en omgeving.

 

Welke krachten zou jij willen hebben als superheld en waarom?

Ik zou graag willen dat iedereen, jong en oud, de superkacht zou hebben elkaar te zien, naar elkaar te luisteren en te begrijpen. Dat zou mijn missie zijn als superheld.

 

Franklin - ERWIN DEKKER

I&L Entertainment

entertainment & filmproducties

 

t: +31 (6) 17476044

info@il-entertainment.nl